ye-logo.v1.2

На залізничних переїздах у Хмельницькому водії 40 разів порушували правила

Суспільство 1659
Водії порушують правила на залізничних переїздах
Водії порушують правила на залізничних переїздах. Фото: з архіву

Стільки порушень виявили патрульні з початку року.

 Хмельницькі патрульні все частіше фіксують порушення правил проїзду залізничних переїздів. З початку року у Хмельницькому виявили та задокументували близько 40 таких порушень.

У патрульній поліції кажуть, водії часто нехтуючи вимогою світлофора про зупинку, намагаються проскочити через залізничний переїзд, поки не опустився шлагбаум.

«Найчастіше водії нехтують вимогами пункту 20.5в правил дорожнього руху. А саме - рух через переїзд забороняється, якщо увімкнено заборонний сигнал світлофора чи звуковий сигнал, незалежно від наявності та положення шлагбаума», - зазначають у прес-службі патрульної поліції.

Патрульні нагадують, що невиконання правил дорожнього руху може призвести до дорожньо-транспортної пригоди, а зіткнення із поїздом, згідно зі статистикою, рідко обходиться без жертв.

Крім того, відповідальність за невиконання цих правил передбачена статтею 123 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає до 680 гривень штрафу, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую