ye-logo.v1.2

Юний волонтер зі Старокостянтинова Артем Харченко став фіналістом шоу "Україна має талант Діти-2"

Суспільство 8200
За підсумками прямого ефіру зворушливий Артем Харченко став фаворитом проекту
За підсумками прямого ефіру зворушливий Артем Харченко став фаворитом проекту. Фото: з архіву

Хлопчик виступив з авторською піснею "Твори добро".

 Артем Харченко зі Старокостянтинова потрапив до фіналу шоу «Україна має талант Діти-2». Зворушливе виконання авторської пісні Артема стало завершенням півфіналу. Хлопчика підтримали 94 відсотки глядачів!

Артем Харченко відомий як волонтер, своїми виступами він допомагає нашим захисникам. Зовсім недавно 12-річний Артемко зумів побороти важку онкологічну хворобу - саркому Юінга і тепер підтримує дітей, у яких рак. Здобувши перемогу в проекті, хлопчик хоче купити обладнання для дитячого відділення Київського онкоцентру.

У другому півфіналі хлопець заспівав авторську пісню «Твори добро», яку присвятив тим, хто так само потрапив у біду, як він. Піснею Артем доносить до людей істину, що потрібно жити, попри все, і не тільки для себе.

«Прямий ефір – це дуже відповідально. Треба ніде не збиватися, все вживу. Для мене це вперше», - ділиться Артем.

Минулого разу на шоу «Україна має талант Діти-2» Артем виконав також авторську пісню «Мама». Він написав її перед днем народження. Каже, що знадобилося на це усього 10 хвилин. Говорить, не очікував, що вийде так гарно.

«На початку свого лікування я почав писати вірші. Тепер вони мені знадобилися, коли пишу пісні», - говорить Артем Харченко.

Як розповів Артем, призовий фонд проекту - 500 тисяч гривень. Він мріє виграти і придбати за ці гроші бокс для трансплантації кісткового мозку. Хлопчик переконаний, що це важливо, адже врятує не одне життя.

Під час прямого ефіру зворушливий Артем Харченко став фаворитом. На другому і третьому місці опинилися танцювальний колектив «Ренесанс плюс» і віртуозний акордеоніст Владислав Грицун. Після вердикту суддів у фінал пройшов Владислав Грицун.

Нагадаємо, Артем Харченко тепер опікується своїм земляком – ліцеїстом Сергієм Швецем з міста Старокостянтинів. У хлопця важка хвороба – остеосаркома гомілкової кістки четвертої стадії з метастазами.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую