ye-logo.v1.2

Футбольна першість області: дубль Мандзюка та лідерство дунаєвчан

Спорт 2083
Олександр Мандзюк, який має досвід виступів у першій та вищій лізі чемпіонату України, у третьому турі забив два голи
Олександр Мандзюк, який має досвід виступів у першій та вищій лізі чемпіонату України, у третьому турі забив два голи. Фото: з архіву

У трьох матчах третього туру було забито 12 голів.

Якщо МФК «Славута» та волочиський «Агробізнес-2» свій матч третього туру чемпіонату області з футболу в Прем’єр-лізі проведуть 17 травня, то інші клуби вже провели свої поєдинки.

Дебютант змагань – ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» свій матч грав у Кам’янці-Подільському проти «Фортеці». «Необхідного результату вдалося досягнути ще в першому таймі, коли ми тричі забили в ворота «Фортеці», - каже наставник хмельничан Ярослав Бобиляк. – У другій половині гри було важче, але ми ще раз забили. Та й пропустили один гол. У підсумку виграли 4:1. Результат, який нас задовольнив».

ФК «Дунаївці» продовжив свою переможну серію, вигравши третій матч поспіль. Цього разу в Нетішині, обігравши «Енергетик-Миклуш» з рахунком 3:1.

А в Старокостянтинові відбулося справжнє дербі. Зустрілися два «Случа» - місцевий та красилівський. «Перший тайм завершився в нічию, - розповідає тренер красилівчан Лев Сергеєв. – Та після перерви нам вдалося двічі забити. І обидва голи на рахунку Олександра Мандзюка. Наприкінці гри пропустили, але головне, що здобули три очки». Отож, «Случ» із Красилова переміг 2:1.

Отож, поки турнірна таблиця обласної Прем’єр-ліги виглядає наступним чином: 1. ФК «Дунаївці» - 9 очок (3 матчі), 2. «Случ» (Красилів) – 7 (3), 3. ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» - 6 (3), 4. «Агробізнес-2» - 3 (1), 5. «Случ» (Старокостянтинів) – 3 (3), 6. МФК «Славута» - 1 (2), 7. «Фортеця» - 0 (2), 8. «Енергетик-Миклуш» - 0 (3).

Розклад матчів 4 туру:
20 травня
ФК «Хмельницький» - «Случ» К.
ФК «Дунаївці» - «Случ» С.
«Фортеця» - МФК «Славута»
24 травня
«Агробізнес» - «Енергетик-Миклуш»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую