ye-logo.v1.2

Футзалісти «Сокола» провели два матчі в Івано-Франківську

Спорт 1514
У чемпіонату Сокіл та Ураган обмінялися гостьовими перемогами
У чемпіонату Сокіл та Ураган обмінялися гостьовими перемогами. Фото: з архіву

Хмельничанам вдалося здобути нічию та перемогу.

Команди Екстра-ліги, які вже завершили змагання в чемпіонаті України, зіграли між собою товариські матчі. «Сокіл», завітавши до Івано-Франківська, провів два спаринги проти «Урагану».

У першому матчі хмельничани першими пропустили гол на 4 хвилині. Але вже на 11 хвилині Богдан Кручек зрівняв рахунок. Внічию завершився і другий тайм. Щоправда, команда обмінялися голами. Спочатку Зубик вивів «Сокіл» уперед, а потім Шотурма реалізував пенальті. У підсумку 2:2.

Другий матч став результативнішим та переможним для хмельничан. Дмитро Мартинюк відкрив рахунок у грі, який потім зрівняв івано-франківець Зварич. А згодом господарі забили вдруге – відзначився Корсун. Та в другому таймі «Сокіл» не лише зрівняв рахунок, а й здобув перемогу. Голи Подлюка, Педяша, Чеха та авто гол Зварича принесли «вікторію» «Соколу» з рахунком 5:3.

Нагадаємо, хмельницький «Сокіл» у чемпіонаті України вийшов до 1/4 фіналу плей-офф, в якій поступився херсонському «Продексіму». Як повідомив сайту «Є» наставник хмельничан Роман Ковальчик, із наступного сезону за його команду не гратимуть Богдан Тимощук та Святослав Моспан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую