ye-logo.v1.2

На Кам'янеччині поліцейські за тиждень впіймали 8 нетверезих водіїв

Суспільство 1360
Поліція полює на порушників
Поліція полює на порушників . Фото: з архіву

За керування напідпитку перший штраф складе 10200 гривень.

 Під час тижня безпеки дорожнього руху поліція Кам'янець-Подільського району виявила 84 порушень Правил дорожнього руху. Про це повідомив керівник поліції району Ігор Кшемінський.

За його словами, 8 водіїв керували транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Стосовно них були складені протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Як розповів поліцейський, ще 76 осіб було притягнуто до відповідальності за статтею 122 КУпАП за перевищення швидкості й проїзд на заборонний сигнал.

«Ще раз звертаюсь до учасників дорожнього руху! Будьте уважні за кермом, неухильно дотримуйтесь ПДР, не сідайте за кермо напідпитку, адже Ваша секундна неуважність може стати причиною трагедії!», - написав Ігор Кшемінський у Фейсбуці.

Поліція нагадує водіям, що за керування в нетверезому стані перший штраф складе 10200 гривень плюс позбавлення права керування на один рік. Удруге штраф за таке правопорушення - 20400 гривень і три роки без права керування автомобілем. Ті, хто тричі допускає порушення цього закону впродовж 5 років, караються накладення штрафу на водіїв у розмірі 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую