ye-logo.v1.2

У Хмельницькому “Шлюб за добу” зареєструвало уже 19 пар

Суспільство 2245
Проект стартував трохи більше двох тижнів тому
Проект стартував трохи більше двох тижнів тому. Фото: з архіву

Одружитись в обласному центрі можна на чотирьох різних локаціях.

Нещодавно, 28 квітня, у Хмельницькому стартував проект “Шлюб за добу”. Тепер закохані можуть зареєструвати свої стосунки у максимально короткий термін і на різних стилізованих локаціях. Як повідомив начальник головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк, за два тижні послугою уже скористалось 19 пар.

“Станом на 16 травня маємо 19 пар, які взяли “Шлюб за добу”. Одружувались не тільки хмельничани, були гості з інших міст. Зареєстрував стосунки в обласному центрі і громадянин Польщі. Вже на цьому тижні заплановано 6 реєстрацій”, - додає Віктор Анатолійович.

Шлюбні церемонії можна замовити у п'яти локаціях - міській раді, дитячій школі мистецтв та її внутрішньому дворику, виставковій залі школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, музеї-студії фотомистецтва. Місце реєстрації можна обирати залежно від стилю святкування.

За словами Віктора Худняка, найчастіше молодята обирають школу мистецтв. Це пояснюється місцем розташуванням і, у порівнянні з іншими локаціями, нижчою ціновою політикою. Розповідає, що за попередньою інформацією, 10 червня одразу чотири пари забажали розписатись у зеленій залі міської ради.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую