ye-logo.v1.2

Завдяки «RespublicaFEST» український гурт виступить на одній сцені зі «Стінгом» і «Kasabian»

Культура 2454
Український гурт виступить на одному з європейський фестивалів
Український гурт виступить на одному з європейський фестивалів. Фото: надане організаторами

На фестивалі у Чехії виступить львівський гурт «Somali Yacht Club».

Цього року музичний фестиваль «RespublicaFEST» розпочав ряд партнерських проектів з великими європейськими фестивалями. І завдяки одному з таких проектів, львівський стоунер-гурт «Somali Yacht Club» представить українську музику на одному з найбільших фестивалів у Чехії – «Metronome Festival Prague». Саме там цього року будуть виступати «Sting», «Kasabian», «Young Fathers», «GusGus», «Garden City Movement» та інші всесвітньо відомі гурти.

«Серед всіх українських гуртів вибір зупинився саме на "Somali Yacht Club" через їх першокласні живі виступи, запис одного із найяскравіших рок-альбомів останніх років та ідеального тандему їх музики і духу запрошуючого фестивалю» – пояснили організатори «RespublicaFEST».

Також «RespublicaFEST» започаткував ще один проект для налагодження міжнародного співробітництва та розвитку молодої української музики – «Music Factory». Як розповів організатор Андрій Зоін, цей проект полягає у тому, що група молодих музикантів та арт-менеджерів із Німеччини та України візьмуть участь у тижневій програмі обміну у кожній із країн. Таким чином артисти і арт-менеджери отримають міжнародний досвід роботи та виступів.

Довідка: «Somali Yacht Club» - львівський гурт, який утворився літом 2010 року. Починали зовсім з іншого, але в процесі накопичення матеріалу і відшліфовування стилю утворили стоунер-рок-гурт . У музиці також поєднують елементи психоделічного року, шугейзінгу і пост-металу. В серпні 2011 року випустили свій перший міні-альбом «Sandsongs», а в серпні 2014 року – повнометражний «Sun», з яким вирушили у європейський тур з «Ethereal Riffian». Учасники: Ігор (гітара, вокал), Артур (бас-гітара), Лесик (ударні).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую