ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Тепловик»: нічия, яка не влаштувала жодну з команд (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2663

Хмельницька команда провела свій черговий матч в чемпіонаті України серед гравців віком до 19 років.

 Через те, що чимало футболістів, які могли б зіграти проти «Теловика-ДЮСШ-3» з Івано-Франківська, поїхали на матч другої ліги, «Поділля» провело свій поєдинок у не найсильнішому складі. Але навіть за таких обставин могло перемогти.

Вже на другій хвилині Ян Морговський, який якраз не поїхав до Івано-Франківська з основним складом «Поділля», бо має відбути дискваліфікацію, забив у ворота «Тепловика-ДЮСШ-3». Гості, схоже на очікували на такий початок, а тому ще довго не могли прийти до тями. «Поділля» ж мало ще декілька небезпечних атаках, які могло б втілити в голи. Ось тільки у завершальній стадії не склалося. А згодом івано-франківцям вдалося вирівняти гру. Ба більше – зрівняти рахунок. На 28 хвилині матчу в ворота «Поділля» призначили пенальті. Удар і рахунок став 1:1.

Андрій Наконечний зіграв як у нападі, так і в захисті.

Владислав Чуловський ще в першому таймі міг забивати "Тепловику".

Сергій Шевченко пропустив два голи, але його вини в них немає.

А наприкінці тайму хмельничани помилися в захисті й пропустили ще один м’яч – 1:2. До перерви ця перевага «Тепловика-ДЮСШ-3» збереглася.

У другому ж таймі «Поділля» кинуло всі сили, що врятувати матч. І на 75 хвилині команді це вдалося. Ян Морговський віддав пас на дальню стійку, де його вдало замкнув Владислав Чуловський. Івано-франківці ледь не пропустили ще один гол. Але цього разу удар Чуловського був вище воріт. За рахунку 2:2 гра стала швидшою, адже перемогти прагнули обидві команди. Та виграти не вдалося жодній.

Навіть у юному віці футболісти не шкодували себе, намагаючись виграти м’яч.

Захисник Віталій Миколайчук наприкінці матчу також долучався до атак "Поділля".

Іноді боротьба в матчі виходила за межі поля.

На рахунку Яна Морговського в матчі проти "Тепловика-ДЮСШ-3" гол та результативна передача.

"Поділля" не змогло дотиснути івано-франківців і матч завершився внічию.

Після матчу Ян Морговський заявив, що «Поділля» мало вигравати цей поєдинок. Моменти були, та й грали краще. Але… нічия.

Свій наступний матч хмельничани в чемпіонаті України з футболу U-19 проведуть 24 травня, у Рівному проти місцевого «Вереса».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую