ye-logo.v1.2

Правоохоронці затримали чоловіка, який “підсадив” на наркотики 17-річного хлопця

Кримінал 1613
Чоловік  почав колоти хлопцеві амфетамін
Чоловік почав колоти хлопцеві амфетамін. Фото: dpchas.com.ua

Зловмисник змушував хлопця займатися торгівлею наркотиків.

Кам’янецькі правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, який втягнув 17-річного хлопця у злочинну діяльність. У Нацполіції області кажуть, що він давав йому невеликі дози наркотиків для збуту в середовищі неповнолітніх.

“Чоловіки випадково познайомилис під час прогулянки. Спочатку старший товариш запропонував учневі одного із закладів профтехосвіти покурити разом «травички». Потім почав колоти хлопцеві амфетамін. Коли в неповнолітнього виробилась залежність, зловмисник переконав його у вигідності торгівлі наркотиками і почав давати йому невеликі дози для розповсюдження серед однолітків”, - додають правоохоронці.

Після виявлення цього факту хлопця одразу направили на реабілітацію. Також з ним постійно працює психолог. Його кривднику вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 304 «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність» та частиною 1 статті 315 «Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую