ye-logo.v1.2

Які соцмережі будете використовувати? (результати опитування)

Суспільство 4065

Більшість респондентів готові замінити російські соціальні мережі на «Фейсбук».

Для багатьох відвідувачів сайту «Є» введення санкцій проти популярних російських соцмереж «Вконтакті», «Одноклассики» та поштового сервісу «Mail.ru», схоже, не матиме жодного негативного впливу. Утім, є й такі, які все одно ними користуватимуться.

Після того, як Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, ми запитали у відвідувачів сайту «Є»: «Які соцмережі будете використовувати?». Адже інтернет провайдери мають заблокувати доступ до багатьох ресурсів, зокрема, і до «Вконтакті» з «Однокласниками».

Як розподілилися голоси респондентів на сайті "Є".

І більшість респондентів – 31,85% (207 із 650, які взяли участь у голосуванні), обрали варіант «Facebook». Для 13,69% така заборона взагалі не проблема, оскільки вони вже давно не користуюся «ВК» та «ОК». Та 17,54% респондентів обрали варіант «Буду обходити блокування».

Інші голоси розподілилися наступним чином: Instagram – 11,38%, Google+ - 9,85, месенджери (Viber, Telegram тощо) – 8,46%, Twitter – 5,54%.

Ще 11 голосів (1,69%) були залишені в вигляді тексту. Це і «не користуюся взагалі», і «Ц. Укр (повністю скопійовано з ВК)», і «Не вважаю дане рішення правильним і навіть правомірним.Це порушення прав людини».

Опитування на сайті проходило з 16 травня по 19 травня. Нагадаємо, ви можете стежити за новинами сайту «Є» в «Facebook», «Google+», «Youtube», «Twitter», «Instagram».

Ось такі відповіді були в варіанті "Інше".

До теми: Українські соціальні мережі, які можуть замінити російські.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую