ye-logo.v1.2

Президент «Поділля» розповів про можливе зняття команди з чемпіонату України з футболу U-19

Спорт 2537
Ймовірно, що матч 17 травня Поділля проти івано-франківського Тепловика-ДЮСШ-3 був останнім для команди в чемпіонаті України U-19
Ймовірно, що матч 17 травня Поділля проти івано-франківського Тепловика-ДЮСШ-3 був останнім для команди в чемпіонаті України U-19. Фото: з архіву

Наразі Євген Бейдерман очікує на реакцію дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Через відсутність спортивної складової у змаганнях, футбольний клуб «Поділля» знімає свою команду з чемпіонату України з футболу серед гравців, віком до 19 років. Відповідні слова містяться в листі президента хмельницького клубу Євгена Бейдермана до керівника ДЮФЛУ Віталія Борта.

«ФК «Поділля» неодноразово звертав увагу на суддівське свавілля у матчах чемпіонату U-19 і матчі з фіксованим результатом, а листом від 27 квітня 2017 року вже попереджав про можливе зняття команди з Чемпіонату, але належної реакції з боку ДЮФЛУ так і не дочекався», - йдеться в зверенні.

«Це дуже хороший і потрібний турнір, - каже Євген Станіславович. – Ідея чудова, а виконання жахливе! Ми хочемо, аби винні були покарані. Тоді наша команда продовжить свої виступи в U-19».

Винними президент «Поділля» називає деяких суддів, які обслуговували матчі за участю хмельницької команди. Зокрема у Мукачевому, де «Поділля» програло «Мункачу» 3:2, та в Хмельницькому, коли господарі зіграли внічию 2:2 з івано-франківським «Тепловиком-ДЮСШ-3».

Також «винними» називає ситуації навколо певних матчів, які могли бути договірними. «Чернівецька «Буковина» програла «Мункачу» 6:0, а потім виграла 3:0 в ФК «Львів», який до цього жодного разу не програвав. Чи все так чисто? В мене великі сумніви, - каже Євген Бейдерман. – Має бути спортивний принцип! Якщо його немає, то це не спорт. То чому ми повинні приймати участь в цьому?»

«Поділлю» в U-19 залишилося зіграти в цьому сезоні один матч – у Рівному проти «Вереса». Та, як каже президент клубу, якщо винні не будуть покарані, то команда вперше за сім років не поїде на виїзний матч.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую