ye-logo.v1.2

Футбольна Прем’єр-ліга області: мінімум голів та зміна лідера (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 5134

Відбулися матчі 4 туру чемпіонату Хмельниччини з футболу.

Одразу три поєдинки чергового туру відбулися 20 травня в Прем’єр-лізі чемпіонату Хмельницької області з футболу. Ще один – волочиського «Агробізнесу-2» -проти нетішинського «Енергетика-Миклуша» запланований на 24 травня.

Свої перші очки в цьому сезоні здобула кам’янець-подільська «Фортеця». Вона вдома зіграла внічию 1:1 з МФК «Славута».

Першої поразки в сезоні зазнав ФК «Дунаївці». Дунаєвчани, які в трьох попередніх матчах лише вигравали, були близькими до того, що взяти очки в домашньому поєдинку зі старокостянтинівським «Случем». Та наприкінці поєдинку діючий чемпіон області забив гол і переміг «Дунаївці» з рахунком 1:0.

А в обласному центрі відбувся ще один доволі цікавий поєдинок. ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» приймав «Случ» з Красилова. Цікавим є той факт, що в хмельницькій команді чимало футболістів з Красилова, а в красилівській, навпаки, з Хмельницького.

Красилівський "Случ" грав у зеленій формі, хмельничани в білій.

Матч пройшов на СК «Поділля». «Случ» приїхав не сам, а з групою підтримки, яка весь матч гучно підтримувала красилівчан. І саме вони були близькими, щоб вже на початку поєдинку відкрити рахунок. Вже на 5 хвилині Андрій Зощук пробивав по воротах хмельничан, але голкіпер Ігор Кучинський перевів м’яч на кутовий. Ще через 15 хвилин міг забити і граючий тренер «Случа» Лев Сергеєв, який зі штрафного з дальньої відстані ледь «не закинув» м’яча а комірець Кучинського. Утім, голкіпер господарів востаннє момент зміг відбити його на кутовий.

Хмельничани Вадим Безвещук, який грає за "Случ", відзначився гольовим пасом.

Роботи у голкіпера Ігоря Кучинського, який минулого року грав за "Случ", а тепер за хмельничан - вистачало.

Господарі намагалися діяти швидко та небезпечно. Але в атаці у них мало що виходило. Натомість «Случ» на 28 хвилині знову ледь не забив. Олександр Грищук вискочив на «побачення» з Кучинським та переграти голкіпера не зміг. Хмельничани ж ближче до перерви також відзначилися двома гострими моментами. Спочатку Федів Семенюк пробив поруч зі стійкою, а потім з ударом Костянтина Степанюка впорався воротар «Случа» Микита Слободянюк.

Сергій Яровий - хмельницький легіонер у складі красилівського "Случа".

У другому таймі тривалий час моментів взагалі не було. А потім на 60 хвилині… гості заробили право на штрафний з правого флангу. Вадим Безвещук навіс у штрафний майданчик господарів, де Вадим Налісніковський вдало зіграв головою та відправив м’яч у сітку воріт Кучинського.

Лев Сергеєв, граючий тренер "Случа", відіграв усі 90 хвилин.

Микита Плосконос із Хмельницького надійно провів матч у захисті "Случа".

У матчі "Хмельницький-ДЮСШ-1" - "Случ" було багато верхових дуелей.

Після того, як рахунок став 0:1, грала стала ще важчою. Гравці ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» намагалися відігратися, красилівчани – вистояти. Та моментів в хмельничан майже не було. Хіба що в середині тайму непогано пробивав Сергій Олексюк, але Слободянюк перевів м’яч на кутовий. А наприкінці матчу відмінну нагоду зрівняти рахунок не реалізував Іван Косяк, коли зміг «прибрати» захисника і пробити з восьми метрів. Та удар був не точним.

Іван Косяк міг врятувати хмельничан від поразки, але не влучив у ворота.

Фінальний свисток зафіксував перемогу «Случа» з рахунком 1:0. І, завдяки цій перемозі красилівська команда очолила турнірну таблицю. У «Случа» вже 10 балів, у ФК «Дунаївці» - 9. На третьому місці йде «Агробізнес-2» з 6 балами, але команда зіграла лише два матчі.

Головний тренер "Случа" (праворуч) Андрій Будник святкує перемогу зі своїми футболістами.

Матчі 5 туру заплановані на 27 травня. МФК «Славута» прийматиме ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1»,
«Енергетик-Миклуш» - «Фортецю», а красилівський «Случ» - ФК «Дунаївці». Ну, а 31 травня в Старокостянтинові зіграють «Случ» та «Агробізнес-2».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую