ye-logo.v1.2

Ізяслав підписав угоду про співпрацю з польським містом Остроленка

Суспільство 1532
Очільники міст підписали угоду про співпрацю
Очільники міст підписали угоду про співпрацю. Фото: adm.km.ua

Подоляни залишили полякам подарунок на згадку.

 Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук та президент міста Остроленка Януш Коттовскі підписали угоду про співпрацю між містами.

Як повідомили у прес-службі ОДА, офіційна делегація міста Ізяслав на чолі із Ізяславським міським головою Валентиною Корнійчук побувала в місті Остроленка (Республіка Польща). Перебування ізяславчан в місті Остроленка припало на День міста, який відзначається 20 травня.

«Президент міста Остроленка Януш Коттовскі ознайомив ізяславчан з історією та сьогоденням міста Остроленка. На згадку про зустріч, і з надією на подальший інтенсивний розвиток співпраці між містами Ізяслав та Остроленка, Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук вручила президенту міста Янушу Коттовскі картину, на якій зображено пам’ятний знак в місті Ізяслав, присвячений 5 кавалерійському полку уланів Заславських. Пам’ятний знак було відкрито 10 липня 2016 року за ініціативою Асоціації друзів 5-го полку уланів Заславських і польської громади Ізяслава», - йдеться в повідомленні.

Довідка: місто Остроленка розташоване в Республіці Польща на річці Нарев, входить до Мазовецького воєводства. Займає площу 29,0 квадратних кілометрів. Населення 53 758 чоловік (на 2006 рік).

Коментарі:

Ivanka 25.03.2021 17:22

Рекомендую сертифікаційні курси польської мови для тісної та якісної співпраці з Польщею. https://imclasses.com/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую