ye-logo.v1.2

Студенти-борці здобули 16 нагород на Універсіаді

Спорт 2575
У змаганнях серед жінок студентки двох вишів Хмельниччини здобули 4 золотих, 1 срібну та 2 бронзові медалі
У змаганнях серед жінок студентки двох вишів Хмельниччини здобули 4 золотих, 1 срібну та 2 бронзові медалі. Фото: автора

Завершилася літня Універсіада України з вільної боротьби.

Представники 38 вищих навчальних закладів України визначали найсильніших студентів-борців 2017 року. І представники вишів Хмельниччини здобули 16 нагород, з яких 5 золотих, 6 срібних та 5 бронзових.

Найбільше медалей наші студенти здобули в змаганнях серед чоловіків – дев’ять. Єдине «золото» виборов студент Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Семен Радулов. Срібними призерами стали Олександр Дзекан (КПНУ), а також Андрій Нугуманов, Анатолій Костюк, Денис Матейко, Павло Грохольский (усі з Хмельницького національного університету). «Бронзу» здобули Владислав Герелей Антон Краснюк (обидва з ХНУ) та Рустам Расуєв (КПНУ).

У жінок було менше медалей, але чемпіонок більше! Студентки Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Ілона Семків, Оксана Лівач, Тетяна Кіт, а також Дарія Сич з Хмельницького національного університету стали володарками золотих медалей. Ганна Урода з КПНУ здобула «срібло», а Олена Ткачук та Ольга Щебетюк з ХНУ поіли треті місця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую