ye-logo.v1.2

СБУ затримала у Хмельницькому чоловіка, який 4 роки перебував у міжнародному розшуку

Кримінал 1572
Ділка знайшли в Хмельницькому
Ділка знайшли в Хмельницькому. Фото: ssu.gov.ua

Він привласнив понад 15 мільйонів гривень державних грошей.

 Співробітники Служби безпеки України затримали на Хмельниччині черкаського підприємця, який чотири роки перебував у міжнародному розшуку за привласнення майже 15 мільйонів державних коштів. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

За інформацією правоохоронців, у 2011 році будівельна компанія з Черкас уклала договір на демонтаж старих будівельних приміщень та споруд одного із державних підприємств вугільної промисловості. Роботи були виконані в повному обсязі і підприємці отримали кошти, виділені з держбюджету України.

«У 2013 році комерсанти, вступивши у змову з керівництвом державного підприємства, привласнили держкошти. Уклавши договір на проведення тих же демонтажних робіт, ділки подали фіктивні документи до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та отримали майже 15 мільйонів гривень», - розповіли у прес-центрі СБУ.

Було відкрито кримінальне провадження з приводу службового підроблення і привласнення майна. Організатор злочинної оборудки переховувався від слідства і був оголошений у міжнародний розшук. Правоохоронці затримали зловмисника у Хмельницькому. Триває досудове слідство.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую