ye-logo.v1.2

Три роки тюрми може отримати чоловік, який обікрав родичку на ринку у Віньківцях

Кримінал 1711
Чоловік віддав гроші і показав, куди викинув гаманець
Чоловік віддав гроші і показав, куди викинув гаманець. Фото: hm.npu.gov.ua

У жінки зник гаманець з грошима і вона звернулась за допомогою до поліції.

 У смт Віньківці на місцевому ринку обікрали пенсіонерку. Правоохоронці впродовж кількох годин вирахували крадія та повернули потерпілій кошти. Злодієм виявився не хто-небудь, а троюрідний брат бабусі.

«На ринку жінка зустріла свого 59-річного троюрідного брата, з яким мала не дуже приязні стосунки. Але чоловік несподівано почав обійматися і дуже чемно говорив з сестрою. Ще трохи поспілкувавшись, він пішов далі, а за деякий час жінка виявила, що у неї з кишені зник гаманець, в якому було близько тисячі гривень», - розповідають поліцейські.

Не знайшовши грошей, потерпіла звернулась за допомогою до поліцейських. Ті запідозрилти її брата, який несподівано почав обійматися з сестрою. Чоловік же за цей час встиг повернутися у рідне село. Спочатку заперечував скоєння злочину, але потім показав, куди викинув гаманець, та повернув гроші.

За фактом працівники Віньковецького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую