ye-logo.v1.2

Поліцейські “зняли” з маршрутки злодія-рецидивіста, який обікрав будинок у Теофіполі

Кримінал 1977
У підозрюваного вилучили вкрадену техніку
У підозрюваного вилучили вкрадену техніку. Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловіка затримали по дорозі у Тернопіль.

Учора, 23 травня, поліцейські затримали 30-річного тернополянина, який обікрав будинок у Теофіполі. У Нацполіції області кажуть, що чоловіка “зняли” з маршрутки, коли він повертався додому.

“До теофіпольських поліцейських звернулася мешканка райцентру. Вона повідомила, що вранці невстановлена особа, відтиснувши віконну раму, проникла до неї в будинок, звідки викрала ноутбук «Toshiba» та планшет «Ipad 2». На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці зібрали усі можливі докази, опитали сусідів і встановили особу чоловіка, який може бути причетний до вчинення злочину. Щоб затримати злодія по «гарячих слідах», були перекриті усі виїзди з селища та залучені групи реагування”, - додають поліцейські.

Підозрюваного виявили в маршрутці, яка прямувала у Тернопіль. У нього вилучили викрадену техніку. Як виявилось, тернополянину всього 30 років, 10 з яких він провів у місцях позбавлення волі і вийшов на свободу за так званим законом Савченко. Затриманий причетний до вчинення ще 3-х крадіжок на території Теофіполя та однієї — в сусідньому Білогірському районі.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України зловмиснику може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую