ye-logo.v1.2

За вбивство через необережність екс-міліціонер сяде у в'язницю на 5 років

Кримінал 2147
За вбивство через необережність засуджено колишнього правоохоронця
За вбивство через необережність засуджено колишнього правоохоронця. Фото: pogliad.ua

Правоохоронець смертельно поранив свого товариша по службі.

Подія сталасяще у квітня 2015 року. У прокуратурі області кажуть, що правоохоронець смертельно поранив свого колегу. Суд визнав винним чоловіка і призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

“Правоохоронець, якого під час слідства звільнено з органів внутрішніх справ, у квітні 2015 року, по завершенню чергування у складі добової слідчо-оперативної групи, не здав табельну зброю – пістолет системи Макарова та разом із іншим дільничним інспектором уночі на території Шепетівського району спільно розпивав алкогольні напої. Під впливом спиртного, колега спробував дістати з кобури табельну зброю обвинуваченого. Намагаючись припинити такі дії, він, перетягуючи пістолет, здійснив постріл, яким смертельно поранив свого товариша по службі”, - додають у прокураторі.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним колишнього дільничного інспектора міліції Ізяславського районного відділу УМВС України в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність) та особі призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Вирок суду набрав законної сили.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую