ye-logo.v1.2

Ключі від новеньких квартир у Хмельницькому отримали 36 сімей прикордонників

Суспільство 6624
Ключі від квартир вручав Міністр внутрішніх справ
Ключі від квартир вручав Міністр внутрішніх справ. Фото: автора

Серед щасливчиків – 12 учасників АТО.

У Хмельницькому відкрили ще один корпус нового житлового будинку в академмістечку Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького. І сьогодні, 27 травня, військовослужбовцям вручили 36 ключів від довгоочікуваних квартир, де вони житимуть разом зі своїми сім’ями.

Привітати щасливих новоселів завітав і Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Сьогодні мені надзвичайно приємно передавати високоякісне житло прикордонникам, серед яких є учасники АТО та ветерани служби. Адже робота прикордонника важка і не проста, особливо зараз, тому що в найважчій ситуації в зоні АТО знаходились і знаходяться якраз прикордонники. В сірих зонах, в незрозумілих статусах, коли не знаєш до кінця, що можна, а що ні... Тому дуже важливо, щоб держава не лише говорила добрі слова в їх адресу, а й робила правильні жести» – зазначив Міністр.

 

Під час урочистостей також нагородили військовослужбовців і працівників Академії Державними нагородами та відомчими відзнаками.

Ордери на квартири отримали 36 сімей, з них 12 – учасники антитерористичної операції.

Своє перше житло сьогодні отримала й сім’я Озимовських. Владислав Озимовський служить з 1999 року, його дружина Тетяна – з 2005 року.

«Ми дуже щасливі, так як у нас – багатодітна родина. До цього ми проживали з батьками, а тепер будемо мати власну квартиру, за що дуже вдячні нашому керівництву» – поділився військовослужбовець.

Багато сімей до цього часу не мали власних квартир.

Після вручення ордерів на житло та ключів від квартир високі гості перерізали стрічку на вході до будинку, оглянули його та поспілкувалися зі щасливими мешканцями новобудови.

На завершення офіційної частини, нові мешканці новобудови зробили спільне фото.

Минулого року на будівництво житла для Держприкордонслужби з державного бюджету виділили 60 мільйонів гривень. Цього року сума склала вже 200 мільйонів, і Міністр внутрішніх справ висловив сподівання, що у 2018 році сума буде удвічі більшою.

Поруч із житловими, триває ремонт решти квартир цього будинку.

Також у прикордонній академії зазначили, що загалом, на квартирному обліку в загальній черзі перебуває 286 родин прикордонників, з них 70 учасників бойових дій і 22 – позачергових, як ветерани служби.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую