ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкриють сезон переглядів фільмів просто неба

Культура 16927
Кіно просто неба покажуть у дендропарку
Кіно просто неба покажуть у дендропарку. Фото: bogakyana.blogspot.nl

Розпочнеться сезон із романтичної комедії.

У п'ятницю, 2 червня, в обласному центрі відкриють сезон переглядів фільмів просто неба. Розпочнеться він із кінострічки режисера Роберта Лукетича «Якщо свекруха - монстр». Організовує такі пергляди уже другий рік поспіль соціальна ініціатива УГКЦ "Хтось не зробить!"

«Будемо продовжувати показ кіно просто. Ще минулого року, коли ми завершували сезон, домовились розпочати із фільму «Якщо свекруха – монстр». Тому, якщо погода не завадить, виконаємо обіцяне. Плануємо показувати кінострічки кожної п’ятниці. Хочемо, щоб хмельничани більше часу проводили з родиною на природі», - розповідає координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

Пані Оля додає, що кожен фільм сезону, розкриватиме різні аспект щасливих стосунків у родині. Кінострічки також будуть різних жанрів.

Фільм «Якщо свекруха – монстр» покажуть 2 червня о 20:30 годині у хмельницькому дендропарк «Поділля» (мікрорайон Виставка, на перехресті Проспекту Миру та Старокостянтинівського шоссе). З собою мати каримат, теплий одяг і гарний настрій.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую