ye-logo.v1.2

У Кам'янці в п'яного водія "ВАЗ" поліцейські знайшли наркотики

Кримінал 1370
У водія знайшли наркотики
У водія знайшли наркотики. Фото: із Фейсбуку

Чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Сьогодні, 29 травня, у Кам'янці-Подільському, через порушення правил дорожнього руху, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ -2108. Як повідомляють місцеві правоохоронці на своїй сторінці у Фейсбуці, 30-річний місцевий житель був п'яним за кермом.

“Під час спілкування з чоловіком, увагу поліцейський привернув запах алкоголю та нечітка вимова. Після водію запропонували пройти тест на «Драгері». Результат підтвердив стан алкогольного сп'яніння. За згодою поліцейські перевірили відповідність документів, що надає право керувати транспортним засобом. Тоді правопорушник з необережності, разом із документами, дістав із сумочки згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на «канабіс»”, - йдеться у повідомлені.

На місці події працювали слідчі, які перевіряють факт вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі на водія складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую