ye-logo.v1.2

Хмельницькі перевізники: дві пасажирки, які травмувалися у маршрутках, – це провокація

Суспільство 3899
Перевізники кажуть, що їх намагаються спровокувати. Хто зацікавлений у цьому - незнають
Перевізники кажуть, що їх намагаються спровокувати. Хто зацікавлений у цьому - незнають. Фото: автора

Правоохоронці досі не встановили обставини подій.

У четвер, 25 травня, хмельницьким патрульним повідомили про два випадки травмування жінок у міських маршрутках. Інформація надійшла із різницею у дві години. Сьогодні, 29 травня, перевізники зібрались в управлінні Укртрансбезпеки області, щоб пояснити ситуації зі свого боку. Стверджують, їх намагаються спровокувати перед майбутнім конкурсом на перевезення, бо доказів вини водіїв досі немає.

«Минулого четверга, близько 11.00 години на службу 102 надійшло повідомлення, що 21-річна жінка з ознаками вагітності, коли виходила з маршрутки, то впала на тротуар. Близько 13.00 години, того ж дня, 66-річна жінка впала, коли заходила в маршрутку. У першому випадку водія так і не знайшли. В другому – водія виявили, із ситуацією розбирається слідчо-оперативна група», - зазначає речник патрульної поліції міста Роман Мартинюк.

Заступник директора ТОВ «Хмельницьке таксі» Валентина Мороз стверджує, що таким чином перевізників намагаються спровокувати, бо досі немає доказів вини водіїв. Пані розповіла, що одному із водії, який працює у неї на підприємстві, пропонували гроші за здійснення провокацій. Та, поки, в поліцію ніхто не звернувся.

В управлінні Укртрансбезпеки обговорили дві ситуації травмуванням пасажирок

«У суботу автомобіль мого підприємства виїхав на лінію. Пасажирка почала провокувати водія, аби той почав сваритися. Запитувала, чому він зупиняється далеко від бордюру, чому «обілечує» людей під час руху, забирала дрібну решту із панелі. Робила вона це два кола. Водій зателефонував мені, я сказала йому з’їжджати з лінії. Після того, він пішов на овочевий ринок, де до нього підійшли два мужчини. Чоловіки пропонували моєму працівнику долари, за те, щоб він зробив якусь шкоду. Водій – людина порядна, тому відмовився. Незрозуміло чому почалися такі провокації. Чи це з метою заробітку, чи через те що на носі конкурс», - зазначає Валентина Володимирівна.

Віталій Дзюба запропонував створити транспортну комісію

Приватний підприємець Олександр Мішин додає, що останнім часом збільшилась чисельність скарг незрозумілого характеру. З водіями проводять профілактичні бесіди. Проте підприємець просить бути ввічливими і пасажирів, а в разі якихось проблемних ситуацій відразу повідомляти перевізників. Інформація про них є у кожній маршрутці та автобусі.

Натомість начальник управління Укртрансбезпеки області Віталій Дзюба запропонував перевізникам створити транспортну комісію, яка займатиметься розглядом таких резонансних справ. Разом вони зможуть вирішувати проблеми оперативніше. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую