ye-logo.v1.2

«Це не поразка», - 12-річний волонтер Артем Харченко розповів про фінал талант-шоу і пісню для Дзідзьо

Суспільство 7864
Артемко планує написати справжній хіт для Дзідзьо
Артемко планує написати справжній хіт для Дзідзьо. Фото: з архіву

Хлопчик планує втілити в життя мрію – допомогти онкохворим дітям.

 Артем Харченко зі Старокостянтинова виступив у фіналі шоу «Україна має талант. Діти-2». Він став лідером глядацького голосування за підсумками другого півфіналу, але перемога дісталась суперниці. Однак Артем каже, що не засмутився результатом, а навпаки – радіє за дівчинку Вероніку, яка перемогла, і вже будує плани на майбутнє.

У фіналі хлопчик заспівав авторську пісню «Дякую вам, люди». Каже, назва може й банальна трішки, але з чарівних і гарних слів.

«Цей фінал – не поразка, це прекрасніше, ніж могло бути. Звичайно, я хвилювався втричі більше, і маю втричі більше вражень. Я не засмутився, а зрадів за маленьку дівчинку, яка виграла. Це було сподівано. Я ж буду йти вперед і втілювати в життя мрію», - каже 12-річний фіналіст «Україна має талант Діти-2» Артем Харченко.

Уже 3 червня Артемко виступатиме на благодійному аукціоні-продажі в Києві, де збиратимуть кошти на обладнання для дитячого відділення Київського онкоцентру. Сподівається зібрати хоча б частинку грошей, адже саме на бокс для пересадки кісткового мозку збирався витратити кошти, якби виграв у проекті.

Наразі хлопчик відпочиває вдома, у Старокостянтинові. У планах – написати справжній хіт для Дзідзьо. Про це хлопчика попросив сам артист.

«Хочу зробити для нього справжній хіт, щоб пісня засвітилась на екранах телевізора. Може, якщо буде кліп, Дзідзьо дозволить мені десь там в куточку знятися», - жартує Артем.

Нагадаємо,проект «Україна має талант Діти-2» завершився фінальним шоу в суботу, 27 травня. На сцені виступали найкращі учасники сезону.

Артем Харченко відомий як волонтер, своїми виступами він допомагає нашим захисникам. Зовсім недавно 12-річний Артемко зумів побороти важку хворобу - саркому Юінга і тепер підтримує дітей, у яких рак.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую