ye-logo.v1.2

Стало відомо, хто отримав корону, булаву і звання Пана і Панночки Вишиваночки

Культура 4785
Результати конкурсу порадували всіх учасників
Результати конкурсу порадували всіх учасників. Фото: автора

На головну нагороду претендувало 24 маленьких хмельничан.

Фінал конкурсу «Пан і Панночка Вишиваночка» у Хмельницькому мав відбутися на День Вишиванки, 18 травня, однак через низку обставин його перенесли. Тож фінал відбувся сьогодні, 29 травня, fале від цього конкурс лише виграв: костюми, візитівки, творчі номери, дефіле – підготовка учасників була на вищому рівні.

За головний титул боролися 12 пар учнів молодших класів навчальних закладів Хмельницького. І відбулося це у три етапи. Перший з них – візитівка. Приємно здивувало те, що діти не просто розповідали про себе, свої захоплення і плани на майбутнє, а зробили це у віршованій формі. Через те слухати маленькі пари було дуже цікаво. А після кожної такої «презентації», зал гучно і довго їм аплодував.

Так, серед конкурсантів були: майбутні прикордонник, ветеринар, переможниця «Євробачення», всесвітньо відомий танцюрист, космонавт і навіть «Анжеліна Джолі з Бредом Пітом».

Під час конкурсу візитівок, пари засипали один одного компліментами.

Та оскільки «Пан і Панночка Вишиваночка» в першу чергу – конкурс талантів, у наступному етапі діти демонстрували свої кращі вміння. Хтось співав, хтось танцював, а хтось робив театралізовані постановки.

 

Владислав Блажков і Марія Козачок, розіграли сценку з життя малого Тараса Шевченка. А Азіз і Ельвіра Гасимові заспівали українську народну пісню.

Третім етапом конкурсу було дефіле у традиційному українському костюмі. І на сцені міського будинку культури замайоріли чобітки, шаровари, вишиті сорочки, вінки і різнокольорові стрічки.

Під час дефіле діти були вбрані як справжні пани і панночки.

В нагороду за участь у конкурсі «Пан і Панночка Вишиваночка» усі діти отримали подарунки: дипломи учасників, запрошення у дитячий розважальний центр, сертифікати на творчі майстер-класи, і подарунки від дитячого магазину іграшок.

Усі діти отримали чудові подарунки.

Під час конкурсу важко було зрозуміти, кому журі віддасть перемогу, адже кожен наступний номер учасників здавався кращим за попередній. Та переможців все ж визначили. І ними стали Катерина Мартинова (учениця НВО №5) і Нікіта Юськов (учень НВК №10).

Пара неодноразово здобувала перемогу на танцювальних конкурсах, але кажуть, що їм було дуже цікаво брати участь у цьому.

«Цю корону я в себе вдома поставлю на видному місті і завжди буду згадувати, що я виграла цей конкурс. Ми надіялись, що зможемо виграти, і дуже задоволені, що виграли» – поділилася Катя.

А от Нікіта чесно відповів, що не знає, що буде робити з булавою.

Також на сайті «Є» упродовж тижня тривало голосування за конкурсантів, щоб обрати кращу пару у номінації «Глядацькі симпатії». І за його результатами переможцями стали Владислав Блажков (учень ліцею №17) і Марія Козачок (учениця ЗОШ №15). Вони отримали диплом «Глядацькі симпатії» а також запрошення в альпін-парк для активного відпочинку.

Маша і Владислав дуже хотіли стати абсолютними переможцями, але кажуть, що не засмучуються такими результатами.


Завершився конкурс взаємними привітаннями і сімейними фото.


Дефіле учасників конкурсу "Пан і Панночка... YeUa  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую