ye-logo.v1.2

Легка атлетика. Тріумф Ткачук та нагороди Райтаровського і Аліксійчука

Спорт 1771
Вікторія Ткачук виграла змагання в Греції
Вікторія Ткачук виграла змагання в Греції. Фото: segodnya.ua

У Греції та Латвії відбулися міжнародні турнір, а в Луцьку – юніорський чемпіонат.

Місто Каламата, що в Греції, прийняло міжнародний легкоатлетичний турнір. Представники України здобули дві золоті та по одній срібній з бронзовою нагороди. І одна з перемог на рахунку Вікторії Ткачук з Нетішина.

Вихованка Олександра Краснова змагалася на своїй коронній дистанції – бігу на 400 метрів з бар’єрами. Нагадаємо, саме на цій дистанції Вікторія виступала торік й на Олімпіаді в Ріо, де посіла 22 місце. В Греції ж Ткачук виграла змагання, подолавши дистанцію за 57,4 секунди.

А в Луцьку відбувся командний чемпіонат України серед юніорів. У секторі метання диску (1,75 кілограми) Костянтин Райтаровський з Кам’янця-Подільського, метнувши диск у другій спробі на 48,12 метри, став бронзовим призером. Ще один кам’янчанин – Назар Назарійчук у бігу на 800 метрів посів 5 місце, а Владислав Мартинюк з Полонного в бігу на 3000 метрів фінішував шостим. Взагалі, Хмельниччину представляли п’ять спортсменів. А тому й не дивно, що в загальнокомандному заліку наша область посіла лише 22 місце.

Ще одні міжнародні змагання пройшли в Латвії – Кубок Риги. Андрій Аліксійчук з Шепетівки фінішував третім з бігу на 1500 метрів (3 хвилини 48,26 секунди). А в секторі стрибків у довжину хмельничанка Марина Бех із результатом 6 метрів 13 сантиметрів стала четвертою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую