ye-logo.v1.2

У Славуті встановили пам'ятник загиблому учаснику АТО

Суспільство 1643
У Славуті відкрили пам
У Славуті відкрили пам'ятник Анатолію Цимбалюку. Фото: slavuta-mvk.info

Анатолій Цимбалюк загинув наприкінці травня минулого року на Донеччині.

Учора, 29 травня, на «Новому кладовищі» міста Славути відкрили та освятили пам’ятник загиблому учаснику АТО Анатолію Цимбалюку. У прес-службі міськради повідомляють, що боєць загинув рік тому у Донецькій області.

«Серед присутніх на скорботному заході – родина Анатолія, ветерани АТО, батьки загиблих захисників, військовослужбовці Цвітоського ракетно-артилерійського арсеналу, представники військового комісаріату, громадських і політичних організацій Славутчини та інші. Після освячення усіх полеглих воїнів вшанували трикратним залпом салютної групи», - додають у міськраді.

Анатолій Цимбалюк народився і виріс в Славуті. Навчався в ЗОШ №6. З початком російсько-української війни був призваний до лав ЗС України. Службу проходив солдатом у 128 гірсько-піхотній бригаді на посаді старшого стрільця. Загинув на бойовому посту 31 травня 2016 року під селищем Невельське Донецької області.

Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), а рішенням Славутської міської ради присвоєно звання «Почесний громадянин м.Славута» (посмертно). 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую