ye-logo.v1.2

Укртрансбезпека: підприємця, автобус якого начебто обстріляли, неодноразово “ловили” на нелегальних перевезеннях

Суспільство 3889
В Укртрансбезпеці Хмельниччини розповіли про обстріл автобуса
В Укртрансбезпеці Хмельниччини розповіли про обстріл автобуса. Фото: автора

Інспектори з'ясували, що перевізник їхав до Шепетівки, а не до Варшави.

Минулого тижня поблизу міста Красилів, невідомі обстріляли автобус сполученням "Хмельницький-Варшава". Тоді про подію ЗМІ сповістив водій автобуса. Як повідомив начальник управління Укртрансбезпеки області Віталій Дзюба, перевізник ввів усіх в оману і розповсюдив неправдиву інформацію.

“Перевізник заявив, що здійснював міжнародні перевезення за маршрутом “Хмельницький-Варшава”. Того дня, за 15 хвилин до події, на транспортний засіб наші працівники склали акт, у ньому чітко зафіксовано пояснення водія. Він зазначив, що віз пасажирів з Хмельницького до Шепетівки. Зі слів підприємця, правопорушення сталося біля 12.00 години, а згідно розкладу руху, відправлення автобуса з Хмельницького в напрямку до Варшави мало бути о 15.00 годині”, - зазначає Віталій Дзюба.

Посадовець стверджує, що має сумніви щодо того, чи взагалі була стрілянина. Наразі немає висновків балістичної експертизи, які б підтвердили чи спростували факт.

“В мене є великі сумніви, чи взагалі пролунав постріл. Це встановить експертиза. Як пізніше з'ясувалось, тільки упродовж 2017 року Укртрансбезпека зафіксувала близько 10 випадків, коли цей же підприємець здійснював нелегальні пасажирські перевезення з Хмельницького до Шепетівки. Окрім того, за інформацією інспекторів, вони неодноразово цей транспортний засіб бачили з пошкодженням скла”, - стверджує Віталій Петрович.

Начальник додає, що минулого року автобус затримували, коли він здійснював перевезення на підроблених номерних знаках.

Читатйте також: Хмельницькі перевізники: дві пасажирки, які травмувалися у маршрутках, – це провокація


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую