ye-logo.v1.2

У Хмельницькому та Волочиську підбили підсумки конкурсу «Моя сім’я – моя країна» На правах реклами

Суспільство 2952

Понад 800 учасників з Волочиського та Хмельницького району, цього року взяли участь у традиційному, творчому конкурсі «Моя сім’я – моя країна», який вже декілька років поспіль проводиться за ініціативи та сприяння народного депутата Сергія Лабазюка.

Фінали творчого змагання відбулися у Хмельницькому 28 травня та у Волочиську 1 червня. Для гостей свята організатори підготували концертну програму за участі місцевих колективів, а для учасників конкурсу заохочувальні призи. Переможцям народний депутат вручив цінні подарунки планшети, телефони та МП3 плеєра та сертифікати на денне відвідування Хмельницького аквапарку. Відзначили і тих дітей, хто відзначився під час навчання взявши участь у обласних та всеукраїнських олімпіадах - їм вручили сертифікати на поїздку до Львова. Спортивним та творчим секціям нардеп надав коштовні сертифікати.

Окрім цього присутню публіку розважали цирковими номерами за участі ходулістів та шоу ліліпутів. Проте на цьому сюрпризи не завершилися. Після концерту, від фонду «Ми поруч» малеча досхочу розважалася на безкоштовних батутах та пригощалася безкоштовним морозивом.

«Діти це наше майбутнє, це цвіт та надія нації від яких залежить прийдешнє держави. Ви сьогодні, вже пройшли певний етап життя, хтось став випускником у дитячому садочку, хтось закінчив перший клас, а дехто вже випустився з школи та крокує у доросле, самостійне життя. Бажаю, щоб ваші мрії та надій здійснювалися, бажаю вам цілеспрямовано йти до своєї мети та щоб доля вам дарувала лише світлі та радісні дні на життєвому шляху», - зазначив під час урочистостей Сергій Лабазюк. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую