ye-logo.v1.2

Хмельничани вирішили, де мають розміщуватися МАФи

Суспільство 3123
МАФи мають розташовуватись на зупинках громадського транспорту – такі результати публічних консультацій з громадськістю
МАФи мають розташовуватись на зупинках громадського транспорту – такі результати публічних консультацій з громадськістю. Фото: автора

Містяни хочуть кіоски на зупинках громадського транспорту.

Сьогодні, 2 червня, у Хмельницькій міськраді презентували результати публічних консультацій щодо розміщення МАФів. Голосування тривало два тижні, і, згідно з результатами, більшість містян хочуть бачити кіоски на зупинках громадського транспорту.

“Голосування тривало з 15 травня. Ми зарахували 702 голоси, ще 67 відкинули через накручення голосів. Переможцем і лідером з перших днів було розміщення МАФів на зупинках громадського транспорту — 317 голосів. Решта навіть до сотні не дотягнули. На цьому ми завершили перший етап, міська рада візьме результати на озброєння”, - розповідає координатор компанії “Стеж за грошима” руху “Чесно” в Хмельницькій області Олег Черненко.

За його словами, другий етап голосування стартував вчора. Хмельничани мають обрати зовнішній вигляд тимчасових споруд. Департамент архітектури і містобудування розробив шість можливих архітипів.

“Запустили на сайті міськради опитування стосовно зовнішнього вигляду МАФів. Триватиме воно місяць. Організували потужнішу інформаційну кампанію, щоб розширити коло хмельничан, які проголосують”, - додає Олег Черненко.

Результати голосування. Фото: www.khmelnytsky.com

За словами заступника міського голови Володимира Гончарука, важливо, щоб до обговорення долучались місцеві мешканці або молоді дизайнери. Свої пропозиції вони можуть надсилати на електронну адресу міськради.

“Треба, щоб до цього процесу долучались люди, які, можливо, бачать МАФи по-іншому і пропонували свої варіанти. Розуміємо, що будуть витрати для підприємців. Вартість облаштування кіосків до архітипів у кожному випадку буде різна”, - додає заступник міського голови.

Вибрати архітип МАФів можна на сайті міськради

Загалом у Хмельницькому є 940 тимчасових споруд та 86 тимчасових пересувних споруд. Всі вони з часом мають стати однаковими на вигляд.

Нагадаємо, що з 15 травня мешканці Хмельницького могли обрати місця для розташування кіосків
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую