ye-logo.v1.2

Регбі. Хмельничани здобули третю поспіль перемогу (ФОТО)

Спорт 3999
РК Поділля здобув впевнену перемогу над івано-франківським Роландом
РК Поділля здобув впевнену перемогу над івано-франківським Роландом. Фото: автора

РК «Поділля» вдома здолав івано-франківський «Роланд».

У найвищому дивізіон чемпіонат України з регбі-15 хмельницьке «Поділля» зіграло свій третій матч. У гості до хмельничан завітав РК «Роланд» з Івано-Франківська – команда, якій ще жодного разу не вдавалося виграти в РК «Поділля».

Не вдалося івано-франківцям перемогти й цього разу. Щоправда, початок матчу був за гостями. «Роланд» доволі потужно розпочав матч, що ледь не втілилося в першу залікову спробу. Утім, хмельничан своєчасно «увімкнулися» в гру та перевели усі баталії на половину поля івано-франківців. А на 7 хвилині «Поділлю» вдалося відкрити рахунок у грі. Та різниця в класі не зовсім відчувалася в першому таймі. Хмельничани не раз помилялися, а їхня гра частенько нагадувала «режим тренування». І це при тому, що в матчі проти «Роланда» не було декількох лідерів команди. Та навіть не найсильнішим складом, перша половина матчу завершилася перемогою «Поділля» лише з рахунком 14:0.

Хмельницька команда (праворуч) часто вигравали сутички.

Один із найактивнішим в атаці "Поділля" був Олексій Лещенко.

У другому таймі, особливо на початку, хмельничани все таки продемонстрували, що недарма претендують на медалі чемпіонату. Щоправда, і гості не зупинилися, а грали до останнього. І хоч «Поділля» занесло ще не одну спробу, «Роланду» також вдалося покласти м’яч у заліковій зоні.

Зупинити Олега Валюса було проблематично.

Виграти чужий коридор гравцям "Поділля" не вдавалося.

Хмельничани виграли матч з рахунком 47:13, здобувши третю поспіль перемогу в сезоні. Заробили й бонусне очко, оскільки занесли більше п’яти спроб.

Вадим Сивак, який нещодавно отримав посвідчення майстра спорту.

Юрій Осович (№29) перед матчем проти РК "Роланд" отримав посвідчення майстра спорту.

РК "Роланд" не зміг створити сенсацію в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую