ye-logo.v1.2

Не всі пляжі області готові до літнього сезону

Суспільство 2828
не всі пляжі Хмельниччини готові приймати відпочивальників
не всі пляжі Хмельниччини готові приймати відпочивальників. Фото: wikimapia.org

На Хмельниччині зареєстровано 12 пляжів.

По області функціонує офіційних 12 пляжів. Як повідомлять у Хмельницькій ОДА, станом на 31 травня, Держпродспоживслужба підписала документи лише 2-ом пляжам у Нетішині та Полонному. За зверненням власників проведені обстеження пляжів у Хмельницькому та Старокостянтинові.

“Облаштовані пляжі є у Волочиському районі, чотири у Кам'янець-Подільському районі, Красилові, Летичівському районі, Полонному, Старокостянтинові, Славуті, Нетішині і Хмельницькому. Станом на 31 травня комісійно були підписано документи лише на 2 пляжі у Нетішині та Полонному. Пляж може офіційно розпочати свою роботу лише за наявності комісійно підписаного Паспорту, який видається власнику за позитивними результатами комісійного обстеження та при наявності лабораторних досліджень води, піску, ґрунту", - додають у Хмельницькій ОДА.

Відповідно до вимог Державних санітарних норм та правил пляж має бути забезпечений достатньою кількістю урн для сміття, контейнерів для зберігання побутових відходів, необхідною кількістю громадських вбиралень, з розрахунку  одне місце на 75 відвідувачів. На території пляжів мають бути встановлені фонтанчики з підведенням до них питної води, призначеної для споживання людиною, яка б відповідала санітарно-гігієнічним вимогам. Щорічно на пляж потрібно підсипати чистий пісок, та не рідше одного разу на тиждень проводити механізоване рихлення його поверхневого шару, з видаленням зібраних відходів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую