ye-logo.v1.2

Молода хмельницька художниця презентувала в обласному музеї виставку «Живописна Україна»

Культура 2718
На виставці представили 23 роботи останніх років
На виставці представили 23 роботи останніх років. Фото: автора

До колекції увійшло 23 картини.

Сьогодні, 6 червня, у хмельницькій галереї «На Проскурівській» обласного художнього музею відкрили виставку молодої худодниці Анни Трачук. До колекції «Живописна Україна» увійшло 23 полотна, які художниця створила останні кілька років. Написані вони у техніці олійного та пастельного живопису.

Анна Трачук народилась у мистецькій родині. Продовжуючи творчу сімейну традицю, вирішила присвятити себе мистецтву. Закінчила Хмельницький Національний університет, де з 2013 року працює викладачем на кафедрі дизайну, а згодом на кафедрі рисунку та проектної графіки. Дебютна виставка живопису художниці відбулася ще у квітні 2014 року. Тепер Анна Трачук представила нові акверельні пейзажі.

«Я працюю десь 10 років в жанрі живопису. Роботи на виставці за останні 2 роки. В основному це пейзажі. Мене дуже захоплює природа Карпат і нашого міста, його околиць. Я багато подорожую, але куди б не їхала, всюди беру із собою все потрібне для етюдів. Зазвичай роблю зарисовки, а вдома їх трошки вдосконалюю. На виставці представлені найвдаліші роботи», - зазначає Анна.

Картини написала молода хмельницька художниця

Художниця зізнається, що її надихає природа, різні пори роки. В кожній картині є елемент, який вона намагається передати. Це може бути співвідношення кольорів - теплих дерев і холодної води, або сонце проривається крізь хмари і освітлює землю.

Художниця любить малювати пейзажі

Виставка молодої художниці Анни Трачук триватиме до 16 червня з 9:00 до 16:00 години, крім суботи та неділі). Переглянути «Живописну Україну» можна у галереї «На проскурівській» обласного художнього музею, вулиця Проскурівська, 47.

Виставка діятиме до 16 червня

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую