ye-logo.v1.2

Універсіада-2017: у пляжному волейболі найсильніші кам’янчани

Спорт 1643
Змагання з пляжного волейболу провели на міському пляжі Хмельницького
Змагання з пляжного волейболу провели на міському пляжі Хмельницького. Фото: обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України

Студентські команди області визначили кращих «пляжників».

У Хмельницькому на міському пляжі відбулися змагання з пляжного волейболу за програмою обласної Універсіади серед вищих навчальних закладів.

За повідомленням обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України, участь у турнірі взяли 5 чоловічих та 6 жіночих команд.

Кращою студентською командою з пляжного волейболу серед чоловіків стала пара з Кам'янець-Подільського національний університету імені Івана Огієнка. Друге місце посіла команда Хмельницького національного університету, третє - Подільського державного аграрно-технічного університету. Серед жінок перемогли також представники Кам'янець-Подільського національний університету імені Івана Огієнка, а ось «срібло» вибороли студентки Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Третє місце посіла команда Хмельницького національного університету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую