ye-logo.v1.2

На соцпотреби підприємці Хмельниччини перерахували 1,4 мільярда гривень єдиного внеску

Економіка 2506
На соціальні потреби роботодавці Хмельниччини спрямували понад 1,4 мільярда гривень ЄСВ
На соціальні потреби роботодавці Хмельниччини спрямували понад 1,4 мільярда гривень ЄСВ. Фото: robotodavets.in.ua

Сума на 273 мільйони гривень більша від запланованої.

Упродовж січня-травня роботодавці Хмельницької області перерахували до державних цільових фондів 1 мільярд 433 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У ДФС області зазначають, що це на 273 мільйони гривень більше від планового завдання.

“Порівняно з відповідним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень ЄСВ на суму 434 мільйони гривень. У травні платники податків Хмельниччини перерахували до казни  298,4 мільйона гривень єдиного соціального внеску, що на 99 мільйонів гривень більше, ніж у травні минулого року”, - додають фіскальники.

Єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України і перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування. Тому своєчасна сплата ЄСВ гарантує соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую