ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали чоловіка, який вдома організував наркопритон

Кримінал 1941
У Хмельницькому поліцейські затримали організатора притону, який схиляв до вживання наркотиків неповнолітніх
У Хмельницькому поліцейські затримали організатора притону, який схиляв до вживання наркотиків неповнолітніх. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Зловмисник підсаджував молодих людей на наркотики.

В обласному центрі викрили 31-річного хмельничанина, який влаштував у себе вдома наркопритон, куди залучав молодих людей віком від 16 до 21 року. У Нацполіції області повідомляють, що зловмисник «підсаджував» їх на марихуану та амфетамін, а потім використовував для розповсюдження наркотиків серед однолітків.

"31-річний хмельничанин займався збутом амфетаміну та марихуани. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та незаконне поводження зі зброєю. Цього разу правоохоронці задокументували декілька фактів збуту зловмисником наркотиків. Крім того, поліцейські встановили, що у своїй квартирі хмельничанин влаштував наркопритон. Він залучав туди хлопців та дівчат віком від 16 до 21 року і схиляв їх до вживання наркотиків. Коли ж у молодих людей вироблялась залежність, використовував їх для розповсюдження марихуани та амфетаміну,” - додають поліцейські.

Правоохоронці встановлюють усіх осіб, яких наркоторговцю вдалося залучити до вживання наркотиків. Молоді люди проходять реабілітацію, з ними працюють лікарі та психологи.

Сам зловмисник наразі затриманий. Йому доведеться відповідати одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України, що стосуються збуту наркотиків,організаціїї наркопритону та втягнення в наркоманію. Чоловікові може загрожувати від 5 до 12 років позбавлення волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую