ye-logo.v1.2

Інформаційний центр ЄС відкрили у Хмельницькому

Суспільство 2322
В інформаційному центрі допомагатимуть шукати документи про ЄС
В інформаційному центрі допомагатимуть шукати документи про ЄС. Фото: univer.km.ua

Він покликаний сприяти розвиткові європейського діалогу в області.

 У приміщенні Наукової бібліотеки Хмельницького університету управління та права відкрили Інформаційний центр Європейського Союзу. Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Як розповіла заступник керівника апарату обласної ради Тетяни Зеленко, основною метою діяльності новоствореного центру є поширення інформації про Європейський Союз та його політику, інформування громадськості про програми та діяльність ЄС, надання допомоги у підготовці наукових та дослідницьких робіт на цю тему, а також сприяння розвиткові європейського діалогу на Хмельниччині.

Сьогодні в Україні діє 23 інформаційних центри ЄС. Вони мають широкий вибір публікацій та матеріалів офіційних установ Європейського Союзу, а також періодичних видань, журналів та інших матеріалів, що стосуються його діяльності, життя та соціальних стандартів, освіти в країнах, питань співпраці України та ЄС, та багато інших матеріалів.

На базі інформаційних центрів регулярно проводять заходи для студентів та викладачів з найбільш актуальних питань стосовно діяльності Європейського Союзу, його відносин з Україною, презентації освітніх програм для студентів та молодих науковців. Користуватись матеріалами Центрів можуть всі охочі.

Інформаційний центр Європейського Союзу розташований на вулиці Героїв майдану,38.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую