ye-logo.v1.2

Дмитра Червонюка поховають у Хмельницькому

Суспільство 8967
За повідомоленням рівненських ЗМІ, до льонокомбінату в Рівному люди приносять квіти
За повідомоленням рівненських ЗМІ, до льонокомбінату в Рівному люди приносять квіти. Фото: golosno.com.ua

Син власників Рівненського льонокомбінату і ТМ «Goldi-Льонокомбінат» загинув у Житомирській області.

Головне управління Національної поліції в Житомирській області оприлюднило фотографії з місця дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 8 червня близько 12.40 на автодорозі Київ-Чоп. У ній, як відомо, загинув хмельничанин Дмитро Червонюк, син колишніх депутатів Хмельницької обласної ради Олега та Галини Червонюків.

«За попередньою інформацією, водій мотоцикла «Yаmаhа», житель м. Хмельницького, рухаючись поблизу с. Більковець Коростишівського району, у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою, водій якої виконував маневр розвороту і зупинився у зоні дії відповідного дорожнього знаку на додатковій смузі для гальмування (розвороту), пропускаючи попутній транспорт, - йдеться в повідомленні поліції. - Мотоцикліста було доставлено до реанімаційного відділення лікарні, однак отримані ним травми виявились несумісними із життям. У рамках розпочатого досудового розслідування (ст. 286 ККУ) поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП».

Місце аварії. Фото zt.npu.gov.ua

Дмитро Червонюк їхав з Києва до Хмельницького на мотоциклі. Фото zt.npu.gov.ua

Фото zt.npu.gov.ua

Сьогодні на Рівненському льонокомбінаті, власниками якого є батьки загиблого Дмитра, жалоба. Про це повідомляє рівненське видання «Голосно». «Поховають Дмитра Червонюка в суботу, 10 червня, у Хмельницькому, де він народився. Прощання розпочнеться о 10:00 за місцем проживання родини Червонюків. Панахида - о 12:00, після чого відбудеться поховання на міському кладовищі у хмельницькому мікрорайоні Лезневе», - пише «Голосно».

Нагадаємо, в серпні 2013 року у Хмельницькому на вулиці Кам'янецькій 19-річний Дмитро Червонюк збив насмерть автомобілем «Toyota Rav 4» 26-річного Олега Крушельницького. У 2014 році його було визнано винним, але звільнено від покарання через амністію.

Рівняни від самого ранку приносять квіти до підприємства Червонюків. Фото golosno.com.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую