ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на нічний велозаїзд зі світлодіодами

Суспільство 2971
Велосипедисти будуть їхати колоною в один ряд по дві людини
Велосипедисти будуть їхати колоною в один ряд по дві людини. Фото: lovers-of-cycling.blogspot.com

Заїзд організовує ГО «Критична маса».

Прикрасити велосипед світлоелементами, тепло одягнутися і вирушити на нічну велопрогулянку. Хмельничан запрошують перетворити звичайну ніч на яскраву, порадувавши таким чином і себе, і жителів міста.

Шоу вогнів і велосипедів відбудеться у ніч з 14 на 15 червня. А організовують його для того, щоб показати – катання на велосипеді не тільки покращує здоров'я, а й робить світ красивішим.

«Учасниками заїзду "Яскрава Ніч " можуть стати усі, хто старше 18 років. Неповнолітні теж можуть взяти участь, але тільки у супроводі батьків, які нестимуть за них відповідальність. Також обов’язковою умовою участі є наявність на велосипеді передньої фари і заднього ліхтаря червоного кольору. Це ваша безпека і повага до інших учасників дорожнього руху. Не будьте велосипедистами-примарами», – каже голова правління ГО «Критична маса» і організатор велопробігу Сергій Петрович.

Збір учасників відбудеться у середу, 14 червня, на в'їзді у сквер імені Чекмана (міст білого кольору). Час збору – о 22:30 годині, старт – о 23:00 годині.

Також хмельничан переконливо просять утриматися від вживання спиртних напоїв, не користуватися звуковими сигналами (дзвінок, гудок) і поводити себе адекватно – з повагою до інших учасників велозаїзду.

Маршрут велозаїзду. Фото: скрін gpsies.com

Нагадаємо, що вчора, 11 червня, центральними вулицями Хмельницького на велосипедах каталися десятки дівчат у білому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую