ye-logo.v1.2

Хмельницькі музиканти можуть стати учасниками пісенного телепроекту

Культура 1673
До участі запрошують музикантів з Хмельницької області
До участі запрошують музикантів з Хмельницької області. Фото: надане організаторами

Прийом заявок уже стартував.

Національний телепроект «Українська пісня», який відбудеться 26 серпня на «Арені Львів», розпочав приймати заявки від учасників. Гасло телепроекту – «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!». Тому подати заявку на участь можуть лише ті виконавці і гурти, які співають українською мовою.

Відбір музичних композицій відбувається у таких жанрах: популярна музика, танцювальна музика, рок-музика і акустична музика. Що цікаво, організатори надаватимуть перевагу пісням молодих виконавців, які «могли б стати хітовими та наповнити український музичний простір якісним контентом».

Подати заявку можна до 1 серпня. Упродовж місяця оргкомітет та музичні експерти «Української пісні» оберуть близько 15 фіналістів. І ці виконавці та гурти виступлять разом із найвідомішими зірками нової української сцени у грандіозному концерті, який відбудеться 26 серпня на «Арені Львів». Минулого року це були гурти «The Вйо», «Rock – H», «Антитіла», «Joryj Kloc», «Luiku», «Аркадій Войтюк» і «Брія Блессінг».

Також після зйомок проекту учасники матимуть можливість взяти участь у концертних турах містами України та за кордоном.

Додаткову інформацію можна дізнатися за тел.: 067-960-31-01, або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

Телеверсія  «Української пісні 2016»

Довідка: телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» започаткували минулого року з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. Організатором проекту є громадська організація «Україна. Культура. Світ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую