ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали чоловіка, який підірвав гранату

Кримінал 2030
Розслідування справи триває
Розслідування справи триває. Фото: korupciya.com

Йому інкримінують замах на вбивство.

Подія сталася вчора, 12 червня, близько 15:50 години на території гаражного масиву по вулиці Західно-Окружній. Стало відомо, що тоді між групою чоловіків виник конфлікт на грунті розподілу майна, і в розпалі суперечки 65-річний пенсіонер підірвав бойову гранату «РГД-5».

У поліції повідомили, що більшості присутніх вдалося заховатися, а от 46-річний хмельничанин вчасно не зорієнтувався і отримав осколкові поранення спини та ноги. Після надання медичної допомоги в Хмельницькій міській лікарні чоловіка відпустили додому. А зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, і зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом вже розпочали досудове розслідування за п. 5 ч. 2 ст. 115 (через ст. 15) – замах на вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб, та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. І наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події, зокрема, походження вибухового пристрою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую