ye-logo.v1.2

Порошенко призначив 8 суддів на Хмельниччині

Суспільство 2407
Вакантні посади вже зайняли 8 служителів Феміди
Вакантні посади вже зайняли 8 служителів Феміди. Фото: з архіву

Вони поки не приступили до роботи.

 За рекомендаціями Вищої ради правосуддя, у шести районах області призначили на посади 8 суддів. Відповідний указ Петро Порошенко підписав учора, 12 червня.

В указі йдеться про те, щоб призначити у місцевих загальних судах на посади: суддів Волочиського районного суду Олену Бабій і Світлану Ніколову, суддів Городоцького районного суду Інну Федорук і Сергія Шинкоренка, судді Красилівського районного суду Ігоря Федишина, суддю Полонського районного суду Надію Горгулько, судді Славутського міськрайонного суду Ірину Маршал,судді Старокостянтинівського районного суду Володимира Цішковського.

Крім того, Вища рада правосуддя під час засідання 13 червня ухвалила внести подання Президентові України про призначення в області ще шести слуг Феміди. На посаду судді Хмельницького міськрайонного суду - Володимира Бондарчука та Інни Порозової, судді Кам’янець-Подільського міськрайонного суду - Юрія Мантуляка, Людмили Гладій та Людмили Шевцової. На посаду судді Ізяславського районного суду - Віталія Столковського.

Як йдеться на сайті відомства, Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, суддям, які отримали рекомендацію, побажав успіхів, зауваживши, щоб вони «дійсно відчували себе незалежними, а для цього потрібно мати і знання, і відповідний статус, і належне матеріальне забезпечення».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую