ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в кафе затримали злодія

Кримінал 1642
Молодика застали у підсобці
Молодика застали у підсобці. Фото: volynpost.com

Чоловік заліз у приміщення, розбивши вікно.

 У Хмельницькому поліцейські охорони «на гарячому» затримали 23-річного молодого чоловіка, який посеред ночі проник до кафетерію. Швидко зникнути з місця пригоди молодик не встиг, бо спрацювала сигналізація.

«Близько другої години ночі на пункт централізованого спостереження управління поліції охорони надійшов сигнал «тривога» з кафетерію, що розташований у мікрорайоні Лезневе. Поліцейські охорони швидко прибули до охоронюваного об’єкту», - повідомляють в управлінні.

Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили пошкоджене вікно. Відчинивши приміщення, наряд реагування виявив у підсобному приміщенні невідомого чоловіка.

«Хмельничанин розбив віконне скло та проникнув всередину. Проте, як тільки йому вдалось пошкодити вікно, спрацювала сигналізація. Поліція охорони завадила йому зникнути з місця пригоди», - додають правоохоронці.

Затриманого доставили до медичного закладу для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а згодом – до відділу поліції для подальшого з’ясування усіх подробиць «нічної пригоди».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую