ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали зловмисника, який крав таблички з надгробків

Кримінал 1762
Чоловіка уже притягували за подібні злочини до відповідальності
Чоловіка уже притягували за подібні злочини до відповідальності. Фото: із Фейсбуку

Вандала уже притягували до відповідальності за подібні злочини.

У Славуті поліцейські затримали вандала, який викрадав металеві таблички з надгробків. У Нацполіції області кажуть, нещодавно 24-річний молодик уже був засуджений за аналогічний злочин, але тоді його звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки. Цей негативний досвід нічого не навчив молодого чоловіка, і на початку червня він знову викрав 5 металевих табличок з місцевого кладовища.

“8 та 9 червня місцевим поліцейським надійшло одразу 5 звернень від мешканців райцентру, які повідомляли про те, що з могил їхніх родичів викрали металеві таблички. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів і встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний місцевий житель, який нещодавно притягувався до відповідальності за аналогічний злочин і перебував на умовному терміні покарання”, - додають правоохоронці.

Зловмисник навіть не встиг збути викрадене і заховав таблички в кущах поблизу цвинтаря, звідки їх і вилучили працівники поліції. Вандалу уже оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 297 « Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» та частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі терміном від 4 до 7 років. Зараз чоловік перебуває під цілодобовим домашнім арештом. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую