ye-logo.v1.2

У Теофіполі працівник вивіз із підприємства 60 літрів дизпалива

Суспільство 5090
У Теофіполі, їдучи зі зміни на цукровому заводі, працівник прихопив із собою 60 літрів дизпалива
У Теофіполі, їдучи зі зміни на цукровому заводі, працівник прихопив із собою 60 літрів дизпалива. Фото: із Фейсбуку

Зловмисника затримали по «гарячих слідах».

Їдучи зі зміни на цукровому заводі у Теофіполі, працівник прихопив із собою 60 літрів дизпалива. У Нацполіції області кажуть, група реагування патрульної поліції затримала зловмисника по «гарячих слідах». Викрадене паливо у нього вилучили, а за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження.

“До поліції звернувся директор місцевого цукрового заводу із повідомленням про те, що з дизельного локомотива, який обслуговує підприємство, викрали 60 літрів палива. Поліцейські одразу ж перекрили усі шляхи, які ведуть від заводу, та невдовзі зупинили автомобіль під керуванням жителя сусіднього Білогірського району, який працює на підприємстві водієм того локомотива, з якого злили паливо. Під час огляду транспортного засобу в багажнику правоохоронці виявили декілька каністр із краденим дизпаливом загальною ємністю 60 літрів та вартістю у 1320 гривень”, - додають правоохоронці.

Викрадене паливо правоохоронці вилучили, а по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі терміном до 3 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую