ye-logo.v1.2

І знову смерть на дорогах Ярмолинеччини

Кримінал 13415
Аварія в Ярмолинецькому районі забрала життя водія мікроавтобусу
Аварія в Ярмолинецькому районі забрала життя водія мікроавтобусу. Фото: ГУНП у Хмельницькій області

Сьогодні зранку сталася аварія, в який загинув мешканець Чернівецької області.

15 червня приблизно о 6-ій ранку неподалік села Скаржинці сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина загинула та одна опинилася в реанімації.

«Зіткнулися мікроавтобус «Mercedes Vito» та вантажівка «Mercedes Atego», яка перевозила продукти, - каже Катерина Шуприган, інспектор сектору комунікації обласного управління Нацполіції. – У результаті аварії 49-річний водій мікроавтобуса загинув на місці, а 31-річний пасажир був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні».
За попередньою версією, автомобіль «Mercedes Vito» виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з вантажівкою. Загиблий та травмований - син і батько з села Молодія Глибоцького району Чернівецької області.

Нагадаємо, вчора, 14 червня, поблизу села Соколівка Ярмолинецького району також сталася аварія, в якій загинули люди. Автомобіль «ВАЗ 2106», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою «МАН». Водій легковика та його 11-річний син загинули на місці події. Молодший 9-річний син водія отримав тілесні ушкодження та був доправлений в реанімаційне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую