ye-logo.v1.2

Футбол. Визначилися юні чемпіони області (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2769

У Хмельницькому завершився фінальний етап дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків 2001-2002 року народження.

Ще восени минулого року на старт змагань вийшли 23 команди, які були поділені на три групи. І до фінальної частини потрапили по дві з кожної групи. Сьогодні ж, 15 червня, на хмельницькому СК «Поділля» відбулися вирішальні поєдинки за медалі.

У матчі за третє місце зустрілися нетішинці та хмельничани з ДЮСШ №1, які 2002 року народження. Попри те, що матч проходив у Хмельницькому, команда ДЮСШ №1 зіграла не повним складом – удесятьох. Причина – ряд гравців були делеговані до команди, в якій витупають юнаки 2001 року народження. А ця команда боролася за «золото».

Футболісти ДЮСШ №1 (2002 року народження) грали в темній формі, а нетішинці - в синій.

У матчі за третє місце було забито три голи.

Отож, у поєдинку за «бронзу» інтриги не вийшло. Нетішинці весь матч володіли ігровою та територіальною перевагу, яку втілили у три забитих голи. Отже, 3:0 і третє місце за підсумками сезону в хлопців із Нетішина.

Ось такі кубки та медалі отримали юні футболісти.

А ось у фіналі зійшлися ДЮСШ №1 та ДЮФК «Поділля». У цьому матчі все було значно напруженіше. У першому таймі гра була рівною. І моменти для взяття воріт були в обох команд. Ось тільки забити не вдалося жодній. А ось у другому таймі гравцям «Поділля» вдалося відзначитися. Гол Богдана Баранчука став єдиним у матчі, який і вирішив долю чемпіонство. Отож, золоті медалі дісталися хмельницькому «Поділлю», а срібні – ДЮСШ №1.

"Поділля" грало в своїх тращдиційних кольорах - біло-синіх.

Наставник "Поділля" Олександр Ірклієнко доволі часто сварився на своїх гравців.

Матч за "золото" проходив без жорстокої боротьби футболістів.

"Поділля" змогло виграти в ДЮСШ №1 в основний час.

«Вважаю, що в цьому сезоні чемпіонат був цікавішим, - каже заступник голови Хмельницької обласної федерації футболу Микола Кузнецов. – І наступного сезону фіналісти виступатимуть у чемпіонаті України».

Нагадаємо, 13 червня відбулися вирішальні поєдинки ДЮФЛ області серед юнаків 2003-2004 року народження. І «золото» також виграла команда «Поділля», яку тренує Олександр Ірклієнко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую