ye-logo.v1.2

Кам’янчанину, який грабував неповнолітніх дівчат, оголосили про підозру

Кримінал 1719
Зловмисник викрадав мобільні телефони і здавав у ломбарди
Зловмисник викрадав мобільні телефони і здавав у ломбарди. Фото: aleksandriya.co.ua

Вік потерпілих – 16 і 18 років.

Кілька днів тому раніше судимому Кам’янчанину оголосили повідомлення про підозру у вчиненні двох пограбувань. Як повідомили у Кам’янець-Подільському відділенні поліції, 36-річний чоловік упродовж травня напав на двох дівчат і вихопив у кожної по мобільному телефону.

Перший випадок стався 8 травня по вулиці Нігинське шосе, коли 16-річна дівчина поверталася від репетитора додому на мікрорайон «Жовтневий». О 15:00 годині до неї з-за спини підійшов чоловік, пригрозив і вирвав з рук мобільний телефон «Nous -5001». У поліції повідомили, що отримані за нього кошти швидко закінчилися і зловмисник знову зважився на грабіж, який вчинив уже 21 травня неподалік кафе «Диканька» по проспекті Грушевського.

«Щоб не мати клопоту, чоловік обрав жертвою 18-річну дівчину. За старим сценарієм схопив її з-за спини, вийняв з лівої кишені штанів мобільний телефон "Stratus" і втік з місця події. Потерпіла не розгубилася і почала кричати, привертаючи увагу перехожих громадян. Вона запам’ятала зовнішній вигляд грабіжника, і це в подальшому дуже допомогло у розслідуванні», – повідомити правоохоронці.

За ознаками злочину працівники Кам’янець-Подільського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України – «Грабіж вчинений повторно». І через незначний час, завдяки співпраці ломбардів, зловмисника вирахували.

У поліції також повідомили, що найближчим часом матеріали кримінальних проваджень скерують до суду, і там обвинуваченому вже остаточно призначать покарання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую