ye-logo.v1.2

За 4 тисячі доларів мав домовитися з поліцією

Кримінал 2698
За 4 тисячі доларів ревізор обіцяв вплинути на поліцію, щоб ті закрили кримінальне провадження
За 4 тисячі доларів ревізор обіцяв вплинути на поліцію, щоб ті закрили кримінальне провадження. Фото: військової прокуратури Західного регіону України

На Хмельниччині затримали головного державного фінансового інспектора Управління Західного офісу Держаудитслужби в області.

Чотири тисячі доларів – і проти вас закриють кримінальне провадження. Саме за таку суму підозрюваний пообіцяв вплинути на службових осіб Городоцького відділу поліції Головного управління Нацполіції Хмельниччини щодо закриття кримінального провадження. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

«Упродовж травня-червня 2017 року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Хмельницькій області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним державним фінансовим інспектором Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області», - йдеться в повідомленні.

Затримали підозрюваного під час отримання 2 тисяч доларів. Фото: військової прокуратури Західного регіону України

Затримали ревізора в порядку під час одержання другої частини хабара – 2 тисячі доларів США. Нині проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання і роботи корупціонера та інших його можливих співучасників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую