ye-logo.v1.2

Фото «надзвичайних тваринок» представили у хмельницькому музеї фотомистецтва

Культура 3089
Сергій Іванов презентував свою нову фотовиставку, присвяену домашнім тваринам
Сергій Іванов презентував свою нову фотовиставку, присвяену домашнім тваринам. Фото: автора

Автор виставки – хмельничанин Сергій Іванов.

Сьодні, 16 червня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували світлини відомого місцевого фотографа Сергія Іванова. До експозиції увійшло 45 робіт, обєднані у єдину тему «Надзвичайні тваринки Сергія Іванова».

Автор світлин є переможцем і лауреатом понад 20 міжнародних і всеукраїнських фестивалів. На сьогодні у доробку Сергія Іванова понад 100 майстер-класів весільної та художньої фотографії. Він визнаний на багатьох фотопорталах серед професіоналів, як майстер весільної артфотографії. Працював у більш ніж 30 країнах світу.

«Де б я не жив, зажди буду вважати себе хмельничанином. Тому у рідному місті вперше показує виставку присвячену тваринам. Вона незвичайна. Насправді, тварини набагато цікавіші, ніж ми це можемо уявити. Всі фото - це просто підглядування за тваринами та використання фотошопу. Поштовхом для фотосесії стала собачка Меггі – домашня улюблениця мого друга Олександра. Я завжди спостерігав за нею. Вона дуже любить коли я приходжу в гості, облизує мене, але я дуже щасливий від того», - зізнається Сергій Іванов.

Після того автор запропонував господарю зробити із Меггі фотосесію. Та в процесі роботи виявилося, що треба щось, що допоможе їй розкритися.

Не всім тваринкам вдавалося позувати

«Від початку зйомки до повного завершення виставки минуло десь пів року. Важко було відібрати тваринок, бо у кожноъ свій характер і бажання працювати, або його відсутність. Є тварини, які не потрапили до виставки, бо не змогли себе проявити» – додає фотограф.

20 домашній улюбленців стали героями фотосесії

Фотовиставку «Надзвичайні тваринки Сергія Іванова» можна переглянути у Хмельницькому музеї-студії фотомистетцва упродовж місяця. Вхід – вільний.

Саме Меггі надихнула Сергія Іванова на створення таких світлин


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую