ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують побачити «Зорі у квадраті»

Культура 2157
Авторка розповідає, що у цій збірці — 15 років її життя
Авторка розповідає, що у цій збірці — 15 років її життя. Фото: sumypost.com

Свою книгу презентує Ольга Ковалевська.

 У Хмельницькому 23 червня поетеса Ольга Ковалевська презентує свою збірку “Зорі у квадраті”. Це дебютна книга, філософія її заснована на фундаментальних речах — любові до людей та світу.

За словами Ольги Ковалевської, географія книжки охоплює чотири міста: Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Київ та Суми.

«Найбільш ранні вірші писались у віці 15 років, - каже авторка. - Найпізніші - ті, що писалися нещодавно. Тобто під цією обкладинкою вмістились 15 років життя: спостережень, філософських роздумів, любовних історій».

Ольга Ковалевська - журналістка, поетеса. Народилася у Хмельницькому. Закінчила Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Протягом 2007-2010 рр. отримала музичну освіту у студіях при Національній заслуженій капелі бандуристів та Народному хорі ім. Верьовки. Була ведучою «Яскравого радіо» (м. Київ), де створювала програми про провідних українських музикантів і культурних діячів.

Презентація книжки Ольги Ковалевської «Зорі у квадраті», відбудеться у книгарні “Є” (вул. Проскурівська, 2). Початок — о 18.00 годині. Модератор — Богдан Дереш.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую